Capricorn

Capricorn

CAPRICORN (Dec 22 – Jan 19): The Organized Traveler

ENGLISH | BAHASA INDONESIA

Capricorns like to have their itinerary all planned out. They will make their seat selection as soon as they’re able and will have all of their reservations in place long before their arrival time. Before their trip, they’ll have read their guidebook, highlighting the not-to-be-missed places, and will have aย firm vacation plan in place.

It’s not that they’re not flexible, it’s that they’re prepared in case something gets messed up. Capricorns aren’t risk-takers and would be horrified if someone suggested they not book their hotel in advance. Not knowing every detail in advance is a nightmare for a Capricorn.

You Love: Mountain views, Hotel with backstories, Museums, Big lifetime experiences

Your Perfect Travel Buddy: Aquarius

Your Travel Style: Immersive

============================================================================

ENGLISH | BAHASA INDONESIA

Orang-orang Capricorn suka banget nih sama gaya traveling yang super terencana. Mereka akan bikin segala booking-an fix, seperti tiket transportasi dan hotel jauh-jauh hari sebelum tanggal perjalanan mereka. Bahkan sebelum traveling, biasanya para Capricorn ini udah siap dengan baca buku petunjuk, review, dan spot-spot yang wajib dikunjungin di tempat tujuannya.

Ini bukan berarti para Capricorn gak fleksibel ya, tapi lebih kepada persiapan matang untuk menghindari hal-hal yang gak mereka inginkan. Para Capricorn emang bukan pengambil resiko dan biasanya sangat khawatir kalo ada sesuatu yang gak terencana dengan baik. Detail itu perlu buat mereka, so kalo gak tau detail rincinya mungkin itu akan jadi mimpi buruk buat para Capricorn, apalagi saat traveling.

Kamu Menyukai: Pemandangan gunung, Hotel dengan cerita sejarah, Museum, Pengalaman-pengalaman tak terlupakan seumur hidup

Pasangan Travel yang Cocok: Aquarius

Gaya Traveling: Pengalaman Mendalam

Advertisements

0 comments on “Capricorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.